Over ons

Ik heb een missie met Naailes Enschede.

Die missie houdt in dat ik zou willen dat heel Enschede en omstreken ontdekt hoe leuk en makkelijk het is om je kleding, of woonaccessoires zelf te maken.

Persoonlijk

Ik doe mijn best om iedereen in zijn/haar eigen leerproces te ondersteunen door te kijken wat iemand nodig heeft om z’n eigen doel te bereiken.

Duurzaam

Door het zelf maken van je kleding, met aandacht voor het ambacht en de materialen, geloof ik dat je persoonlijkheid in je kledingstuk stopt, en bewust wordt van de status van de kledingindustrie van vandaag.

Recycle en upcycle

Ik neem “oude” kleding en stoffen in, zodat deze hergebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld workshops, of voor kledingruilparty`s.

Ik houd van creatief gebruik van oude kleding en vintage stoffen. Heb je toch nieuwe stoffen nodig? Wij adviseren biologische materialen en lokale ondernemers. Ook voor je fournituren.

Ook leer je hoe je je kleding kunt herstellen, zodat deze langer meegaat. Daarna haal je deze natuurlijk uit elkaar om weer een nieuw lievelingskledingstuk te maken!

De machines die gebruikt worden zijn gedeeltelijk tweedehands gekocht. Je hoeft geen dure machine te kopen om mee te kunnen werken. Een eenvoudige zig-zag machine kan alles om elk textielstuk te maken.

Mail of bel voor meer informatie!

De Kunsthaven
Borstelweg 29
7545 MR Enschede
0646634614
naailesenschede@gmail.com