The Roaring Twenty’s

Allereerst wil ik iedereen een fantastisch Nieuwjaar toewensen!

Dat je maar veel buiten je comfortzone mag geraken, nieuwe mensen mag ontmoeten en veel dingen voor het eerst mag doen. Ik zag ooit zo’n poster met daarop de tekst: “When is the last time you did something for the first time?” Geniaal vond ik en iets wat je weer even wakker schud.
Als ik eerlijk ben kan ik zo één twee drie niet iets bedenken wat ik laatst voor het eerst heb gedaan….behalve nieuwe recepten uitproberen en op tijd mijn kerstjurk klaar hebben.
Wel ben ik dit nieuwe jaar vastberaden twee challenges aangegaan, de eerste heeft betrekking op eetgewoonten, afvallen en fit blijven, het tweede is de 30 days yoga challenge, iedere dag verschijnen op de mat, ik heb er zin in!
Wonderlijk is het wel dat het verschuiven van de getallen zoveel impact heeft op nieuwe energie en motivatie, alsof dat op 27 december nog niet mogelijk was.

Ik voel me opgeladen na een heerlijke vakantie met een top kerst samen met mijn gezin en vrienden en uitstapjes naar “the West”om familie en vrienden te bezoeken. Ik heb een fijne opdracht staan die binnenkort meer vorm moet gaan aannemen, Voor “De Maakers” een coproduktie van de theatermakerij en de Nederlandse Reisopera ga ik de kostuums ontwerpen en uitvoeren van Orpheus en Eurydice.

In december zijn er door Alina Pahl prachtige foto’s gemaakt voor Naailes Enschede en die komen binnenkort op de site. Ook gaat zij stoffen fotograferen die in de webshop komen.
Ik heb twee fijne stagiaires aan het werk in het atelier van de opleiding modemaat specialist en een Syrische meneer die vrijwilligerswerk doet bij mij om Nederlands te leren. Hij heeft 35 jaar ervaring als tassenmaker dus daar gaan ook mooie samenwerkingen van komen. In ieder geval met de stagiaires die onder begeleiding hun eigen tas gaan ontwerpen en maken.

Baretten en stagiair Jaime


De afgelopen tijd zijn er heel wat mutsen en baretten gemaakt van mijn merk RuigRok en deze zijn te vinden op de website https://keepondreaming.eu/winkel/ ze zijn nog niet allemaal gefotografeerd maar dat komt binnenkort. Nu maar hopen dat het nog even flink koud wordt!
Als laatste zijn er nieuwe workshops in ontwikkeling, in samenwerking met Bas van der Linde, teken je tas, een spannende workshop met vrij borduren met de naaimachine resulterend in een bijzondere tas!

Genoeg om ons op te verheugen, ik verheug me om jullie allemaal weer te zien in 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.