Zichtbaar zijn

Door Reina de Vries

We willen allemaal zichtbaar zijn, zichtbaar voor onze medemens, opgemerkt worden, gezien….


Maar voor een ondernemer is dit natuurlijk ook van groot belang! Je kunt de meest fantastische dingen doen of maken maar als niemand ze ook ooit te zien krijgt kun je wel inpakken als ondernemer.
Dus hebben we een website, schrijven we blogs 😉 en adverteren we op Facebook, maar ook om fysiek zichtbaar te zijn heb ik vorige week raambelettering gemaakt, van stof natuurlijk want dat is wat ik kan. We hebben nu zulke prachtige nieuwe ramen gekregen en de zijramen zijn al voorzien van belettering voor Naailes Enschede en Queens of the Machines maar mijn bedrijfsnaam moest er natuurlijk ook nog bij. Origineel was dat La Reina, toen ik dat bij de Kamer van Koophandel wilde aanmelden was deze naam al vergeven dus is het La Reina Design geworden maar in het dagelijks gebruik hanteer ik La Reina.

Mijn naam, gegeven door mijn ouders die eigenlijk alleen een jongensnaam voor mij hadden omdat ik uit een familie van jongens kom en ze na 3 jongens geen meisje meer verwachtten.
Reinout zou het worden en Reina is het geworden! Een naam waar ik altijd gelukkig mee ben geweest want wat is er mooier dan de koningin als naam!

Ik was voornemens op de vrijmarkt te staan op Koningsdag maar vanwege het slechte weer heb ik dat toch niet gedaan en ben ik naar het atelier gegaan. Ik wilde mijn logo vergroten maar omdat ik niet goed uit de voeten kan met Word of Illustrator ben ik dat op de ouderwetse manier gaan doen, een raster tekenen en het logo voor mijn neus en natekenen. Vervolgens heb ik de letters uitgeknipt en ze uit stof geknipt. De kleuren heb ik heel intuïtief gekozen, als ik er te lang over nadenk kan alles en dus niks…….

Het is mooi geworden maar het kan beter, het hangt nu maar al doende merk je dat je dingen beter had kunnen doen, nou was er een tijd dat ik dat idee zou hebben genegeerd maar tegenwoordig blijft dat knagen dus ik ga aan een nieuwe beginnen en waarschijnlijk de twee andere ook vervangen, de kleuren passen niet. Wat kan je gevoel soms genegeerd worden door je hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.